Wenkbrauwen Breda

Wenkbrauwen in Breda in model laten brengen

Ben je op zoek naar een beautysalon in Breda om je wenkbrauwen in model te laten brengen? Bij mij kun je terecht voor het epileren, waxen, verven en modelleren van je wenkbrauwen. Voordat ik begin met je wenkbrauwen meet ik ze eerst nauwkeurig af zodat ik het juiste model kan bepalen. Ieders gezicht verschilt van vorm dus is het belangrijk om dit goed af te stemmen. Voor definiëren van je wenkbrauwen heb ik mij gespecialiseerd in verschillende technieken. Wanneer je lichte wenkbrauwhaartjes hebt is het bijvoorbeeld een uitkomst om ze te verven. Wil je graag langer resultaat blijven zien? Maak dan een afspraak voor henna wenkbrauwen in mijn salon in Breda! Deze techniek zorgt ervoor dat je ongeveer 4 weken gekleurde wenkbrauwen behoudt.

Wenkbrauwen in Breda met korting

Wist je dat je in mijn salon in Breda wenkbrauwen kunt laten zetten met student discount? Op vertoon van je student ID krijg je 10% korting op je behandeling! Dit geldt alleen voor het laten zetten van wenkbrauwen. Handig als je een keer wilt proberen of het verven van je wenkbrauwen of Henna wenkbrauwen iets voor jou is. Als je meer wilt weten over de behandelingen mag je mij ook gerust een bericht sturen via Whatsapp naar 06-83609529. Ik beantwoord graag al je vragen! Om een nog betere indruk te krijgen van wat ik doe kun je een kijkje nemen op mijn social media. Via Facebook en Instagram post ik regelmatig de resultaten van verschillende behandelingen. Zie ik je daar? Of in mijn beautysalon in Breda?

Werkwijze bij wenkbrauwen in Breda in model laten brengen

Zodra je binnenkomt in mijn salon in Breda voor wenkbrauwen epileren, waxen of verven kom je terecht in een salon met een gezellige en ontspannen sfeer. Ik ga op een servicegerichte manier te werk en vind het belangrijk om te luisteren naar jouw wensen en behoeften. Jouw wenkbrauwen bepalen voor een groot gedeelte je oogopslag en uitstraling dus ik vind het belangrijk dat jij kunt genieten van het beste resultaat. Samen bekijken we welke vorm wenkbrauwen en welke tint het beste bij jou past. Naast wenkbrauw behandelingen in Breda kun je bij mij ook terecht voor lash lift en wimperextensions. Hiermee maak je jouw oogopslag helemaal compleet! Wil je een afspraak maken? Klik op de afspraak knop en kies een dag en tijd uit die goed in jouw agenda past.

Menu